Trusteer Rapport Security Software

Trusteer Rapport Security Software

Banka Societe Generale Albania ka bashkëpunuar me IBM për t’ju sjellë inovacionin më të ri në industrinë e software, Trusteer Rapport, FALAS pёr klientёt e saj. Instalojeni në të gjithë kompjuterat nga të cilët aksesoni Online Banking, përdoreni së bashku me Firewall-in dhe Anti-Virusin tuaj për të rritur sigurinë e aktivitetit tuaj bankar online dhe për të shmangur rrezikun e vjedhjes së të dhënave personale.

  • Pa pagesë, pa rregjistrim dhe pa angazhime të mëtejshme

  • Shkarkohet në pak minuta

  • Përditësimet e ardhshme janë falas

SGAL rekomandon që klientët e saj të instalojnë Trusteer Rapport në kompjuterin e tyre për të reduktuar ndjeshëm rrezikun gjatë kohës që janë duke përdorur internetin. Ky është një produkt i specializuar në mbrojtjen e të dhënave tona më të ndjeshme. Ai mbron të dhënat tona nga keqpërdorimi në mënyrë që këto të dhëna të shkojnë në destinacionin e duhur dhe të jenë të njohura vetëm nga ne dhe askush tjetër.
Shkarkimi dhe instalimi është shumë i thjeshtë. Për të shkarkuar Trusteer Rapport ju lutem klikoni butonin përbri. Shkarkoni Trusteer Rapport
Për më shumë informacion ju lutem klikoni këtu

INTEGRIM I PERSOSUR

Punon me pjesen me te
madhe te antiviruseve
ekzistues ne treg

INTEGRIM I PERSOSUR

Fshihen te gjitha programet
keqdashese te pasinjalizuara
me pare

INTEGRIM I PERSOSUR

Punon me pjesen me te
madhe te antiviruseve
ekzistues ne treg

FALAS

Klientet mund ta shkarkojne
dhe ta perdorin falas

I SHPEJTE DHE I THJESHTE

Instalohet ne pak minuta dhe
nuk ju ngadaleson sistemin

MBROJTJE VIGJILENTE

Me ndryshimin e rreziqeve te
sigurise, Trusteer Rapport
perditesohet gjithashtu