Banka OTP

Ti po ndërton të ardhmen tënde!

PUNET E BANKËS NA I LËR NE

#OTPPËRSTUDENTIN

#OTPPËRARSIMIN

#EDUCATIONFORGREATNESS

Banka OTP

Cilat janë përfitimet e Paketës Student?

 • Informacion i menjëhershëm për çdo arkëtim ose dalje fondesh nga llogaria rrjedhëse nëpërmjet shërbimit Online Banking.
 • Kontroll i balancës së llogarisë rrjedhëse dhe rimbushje e numrave me parapagesë.
 • Mundësi kursimi në baza të rregullta mujore duke kaluar fondet nga Llogaria Rrjedhëse në Depozitën Elastike.
 • Pagesën e të gjitha faturave utilitare në kohë reale pa komision.
 • Informacion dhe veprime 24/7 nëpërmjet shërbimit Online Banking.
 • Banka OTP

  Shërbime të tjera

  Qendra e Shërbimit të Cilësisë ofron:

 • Shërbim 24 orë për probleme të ndryshme.
 • Bllokim të menjëhershëm të kartës në rast humbjeje ose vjedhjeje.
 • Shërbim të personalizuar nga bankier personal.
 • Njoftim proioritar i ofertave të ndryshme që bën banka.
 • Telefono në 0800 48 48

  Për më tepër informacion, si dhe për të përfituar nga Paketa Student, na vizito në degët tona.

  *Oferta është e vlefshme deri më datë 31 dhjetor.