Njoftimet

Qendra e Medias

Në këtë rubrikë do të gjeni të pasqyruar veprimtarinë e Bankës OTP Albania nëpërmjet njoftimeve për shtyp.
Për të marrë kontakt me Banken apo me titullaret e saj per qellime mediatike, jeni të lutur të na kontaktoni me:
Znj. Jonila Janku
Drejtor i Departamentit Marketing
E mail: jonila.janku@otpbank.al; info@otpbank.al
Cel : +355 69 2121 244
Tel. : +355 44 538 133

Të reja

Kërkesë për shtyrjen e këstit të Kredisë

I nderuar Klient, Këtu më poshtë, gjendet formulari dhe shpjegimet për dorëzimin e kërkesës suaj për vlerësim të shtyrjes së pagesës së këstit të kredisë. Formulari […]

Të hershme

Kërkesë për shtyrjen e këstit të Kredisë
I nderuar Klient, Këtu më poshtë, gjendet formulari dhe shpjegimet për dorëzimin e kërkesës suaj për vlerësim të shtyrjes së pagesës së këstit të kredisë. Formulari […]
Njoftim
Të nderuar klientë,   Ju bëjmë me dije se duke filluar prej dt. 1 prill 2020, të gjithë degët e Banka OTP Albania do të jenë […]
NJOFTIM
Të nderuar klientë, Ju bëjmë me dije se duke filluar prej dt. 21 mars 2020, degët e Bankës OTP Albania që kryejnë veprime ditën e shtunë, […]
NJOFTIM
Të nderuar klientë, Ju bëjmë me dije se Banka OTP Albania do të qëndrojë e mbyllur nga dt. 13 – 16 mars 2020. Banka OTP Albania […]
Njoftim!
I nderuar klient, Ju bëjmë me dije se kartat me markën Societe Generale Albania pas datës 31 mars 2020 nuk do punojnë më. Pas kësaj date […]