Njoftim!

Njoftim!

I nderuar klient,

Ju bëjmë me dije se kartat me markën Societe Generale Albania pas datës 31 mars 2020 nuk do punojnë më.

Pas kësaj date ju nuk do mund të kryeni veprime.

Ju lutemi të paraqiteni në degën ku keni marrë kartën tuaj të debitit dhe / ose kreditit për të tërhequr kartën me markën OTP Bank.

Faleminderit dhe ju mirëpresim!