Njoftim

Njoftim

Të nderuar klientë,

 

Ju bëjmë me dije se duke filluar prej dt. 1 prill 2020, të gjithë degët e Banka OTP Albania do të jenë të hapura në shërbimin tuaj në fashën orare 07:30 – 12:30.

 

Për çdo pyetje apo paqartësi jeni të lutur të kontaktoni falas në Qendrën e Shërbimit të Klientit 0800 48 48

 

Ju falenderojmë për besimin tuaj të vazhdueshëm. Urojmë që ju dhe familjet tuaja të qendroni të shëndetshëm.

Përzemërsisht,
Banka OTP Albania