OTP Bank – ATM Fier

  • Created: September 24, 2018 8:11 am
  • Updated: October 28, 2020 10:34 am
Categories:
Phone number: 0800 48 48
Website: www.otpbank.al
Email address: info@otpbank.al
Lagjia "Apollonia", Rr ''Brigada e 11 Sulmuese", Fier, Albania

Të nderuar klientë,
Ju bëjmë me dije se duke filluar prej dt. 06 prill 2020, degët e listuara më poshtë të Banka OTP Albania do të jenë të hapura në shërbimin tuaj edhe ditët e shtuna në fashën orare 07:30 - 12:30.
Shkodër, Durrës, Durrës Vollga, Fier, Kavaja, Sarandë, Vlorë, Elbasan, Korçë dhe Lushnjë, Twin Towers, Myslym Shyri, Laprake, Piazza.
Për çdo pyetje apo paqartësi jeni të lutur të kontaktoni falas në Qendrën e Shërbimit të Klientit 0800 4848.
Ju falenderojmë për besimin tuaj të vazhdueshëm. Urojmë që ju dhe familjet tuaja të qendroni të shëndetshëm.
Përzemërsisht,
Banka OTP Albania

Lagjia “Apollonia”, Rr ”Brigada e 11 Sulmuese”, Fier, Albania

Të nderuar klientë,
Ju bëjmë me dije se duke filluar prej dt. 06 prill 2020, degët e listuara më poshtë të Banka OTP Albania do të jenë të hapura në shërbimin tuaj edhe ditët e shtuna në fashën orare 07:30 – 12:30.
Shkodër, Durrës, Durrës Vollga, Fier, Kavaja, Sarandë, Vlorë, Elbasan, Korçë dhe Lushnjë, Twin Towers, Myslym Shyri, Laprake, Piazza.
Për çdo pyetje apo paqartësi jeni të lutur të kontaktoni falas në Qendrën e Shërbimit të Klientit 0800 4848.
Ju falenderojmë për besimin tuaj të vazhdueshëm. Urojmë që ju dhe familjet tuaja të qendroni të shëndetshëm.
Përzemërsisht,
Banka OTP Albania