Lajmet

Qendra e Medias

Në këtë rubrikë do të gjeni të pasqyruar veprimtarinë e Bankës OTP Albania nëpërmjet njoftimeve për shtyp.
Për të marrë kontakt me Banken apo me titullaret e saj per qellime mediatike, jeni të lutur të na kontaktoni me:
Znj. Jonila Janku
Drejtor i Departamentit Marketing
E mail: jonila.janku@otpbank.al; info@otpbank.al
Cel : +355 69 2121 244
Tel. : +355 44 538 133

Të reja

OTP Bank Albania në bashkëpunim me BERZH dhe BE

Më datë 24 nëntor, u prezantua në Tiranë programi për konkurueshmërinë e SME-ve që ofron mundësi të reja financimi për bizneset në vend. Programi përfshin hua […]

Të hershme

OTP Bank Albania në bashkëpunim me BERZH dhe BE
Më datë 24 nëntor, u prezantua në Tiranë programi për konkurueshmërinë e SME-ve që ofron mundësi të reja financimi për bizneset në vend. Programi përfshin hua […]
Alpha Bank Albania ndryshon së shpejti emrin në OTP Bank Albania
OTP Bank Albania dhe Alpha Bank Albania (pjesë e Grupit OTP) do të vazhdojnë të operojnë si një bankë e vetme nën emrin OTP Bank Albania. […]
OTP Bank Albania: Lojtari i momentit në sektorin bankar të vendit
Nën drejtimin e Drejtorit Ekzekutiv Z. Bledar Shella, OTP Bank Albania është rritur dhe zhvilluar me vendosmëri duke u kthyer në një nga bankat lider të […]
OTP Group starton bashkëpunimin me 12 Startup-e
Lançimi i programit pilot “ Startup Booster” Data 5 shtator shënon fillimin e fazës pilot për herë të pestë të “Programit Startup Booster” të OTP Bank, […]
Përfundon blerja e Alpha Bank Albania
Data 19 Korrik 2022 shënoi një ditë shumë të rëndësishme për Grupin OTP. Gjatë organizimit të një eventi me pjesëmarrje të gjerë nga drejtuesit më të […]
Grupi OTP vijon zgjerimin, grupi bankar bëhet aksionar i vetëm i Alpha Bank Albania
Grupi OTP njoftoi përfundimin e procedurës për blerjen e Alpha Bank Albania. Me mbylljen e këtij transaksioni të suksesshëm, operatori Shqiptar i Grupit OTP bëhet aktori […]
OTP Bank permbyll me sukses transaksione të suksesshme ne tregjet nderkombetare
OTP mori pjesë në dy transaksione të suksesshme ne tregjet ndërkombëtare në nëntor të këtij viti. Si pjesë e nje sindikate bankash investimi, dominuese në tregjet […]
OTP Bank Albania, Bank e parë në vend që ofron financim për SME, nën Programin e BERZH, AATSF në Shqipëri
7.11 milionë euro nën Programin e BERZH           për Agrobiznesin dhe Turizmin në mbështetje të biznesit vendas   OTP Bank Albania dhe Banka Europiane për Rindërtim […]
OTP Bank po blen sërish një bankë në Shqipëri
Njoftim i jashtëzakonshëm OTP Bank po blen sërish një bankë në Shqipëri OTP Bank Plc. Njofton se OTP firmosi një marrëveshje me Alpha International Holdings Single […]
BERZH dhe partnerët dhurojnë 180 rrënjë pemë për një Tiranë më të gjelbër
Të dashur kolegë, Për të shënuar rezultatet e programit GEFF dhe për të kontribuar në mënyrë simbolike në luftën kundër ndryshimeve klimatike, përgjatë muajit nëntor, Banka […]
OTP Bank përzgjedh Sombanova Systems për të ndërtuar superkompjuterin më të shpejtë të inteligjencës artificiale në Evropë
Partneriteti strategjik pozicionon OTP Group dhe Ministrinë për Inovacionin dhe Teknologjinë (ITM) në Hungari si liderë evropian të Inteligjencës Artificiale, duke mundësuar transformim të shpejtë në […]
Grupi OTP fillon bashkëpunimin me 15 kompani Startup
Në kuadër të edicionit të 4-rt të Programit startup, Grupi OTP do të fillojë bashkëpunimin me 15 kompani të tilla. Grupi bankar hungarez, së bashku me […]
OTP - Bordi
Banka OTP Albania vijon marrëveshjen me RCGF
Banka OTP Albania vijon të jetë pjesë e programit të RCGF (Rural Credit Guarantee Foundation) për financimin e kredive në sektorin e agrikulturës dhe sektoret e […]
OTP - CEO
Banka OTP Albania nënshkruan marrëveshje financimi me BERZH
Në vijim të strategjisë për zhvillim të Bankës OTP Albania, kemi kënaqësinë t’ju informojmë se në dt. 10 dhjetor 2020 u lidh një marrëveshje domethënëse ndërmjet […]
OTP Startup Partner Program
OTP Group në kërkim të një tjetër bashkëpunimi më bizneset start-up
OTP Group në kërkim të një tjetër bashkëpunimi më bizneset startup ! Duke filluar prej mesit të muajit shtator, të gjithë bizneset startup mund të aplikojnë […]
AFE
“Banka më e Mirë” në Shqipëri
Banka OTP Albania, Banka më e mirë në shqipëri! Banka OTP Albania është përzgjedhur si “Banka Me e Mirë” në Shqipëri për vitin 2020, sipas vlerësimit […]
OTP bank
Porta hyrëse për në Tiranë, inaugurohet dega e re e OTP Bank Albania!
Një tjetër degë e Bankës OTP Albania është hapur në Tiranë, në sheshin "Karl Topia", në zonën  "Zogu i Zi". Kjo zonë njihet si porta kryesore […]
Banka otp, pagesa, fatura, IBAN, interviste
Intervistë me Znj. Zhaneta Pllaha
"Besojmë se do të sjellim risi në tregun e bankës digjitale në Shqipëri." ZHANETA PLLAHA Drejtore Departamenti Karta & E-Banking Divizioni Operacional, Banka OTP Albania Koha […]
banka otp, pagesa
Intervistë me Z. Altin Gjika
"Lançimi i një strategjie omnichannel banking do të jetë parësore, shoqëruar edhe me hapjen ndaj shërbimeve Cloud, përfshirë dhe Core Banking." ALTIN GJIKAJ Drejtor i Departamentit […]
Banka otp, dege OTP, OTPCash Web, transferta, leter kredi,
Banka OTP Albania ofron FALAS paketat PRO/Individe
Banka OTP Albania ofron FALAS paketat PRO/Individe Të nderuar Klientë, Në kuadër të ndihmës financiare (paga e luftës) që shteti shqiptar do të ofrojë për punonjësit […]
Banka otp, dege, OTPCash Web, transferta, leter kredi,
Njoftim për Kreditë në vështirësi
Njoftim për Kreditë në vështirësi Të dashur miq,   Banka OTP Albania mirëpret vendimin e përbashkët të Kryeministrit të Shqipërisë dhe Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë […]
Banka OTP , kredi, kredi konsumatore, kredi Mini-Express, kredia Universal, Overdraft, kredi Agro
OTP Bank ofron falas shërbimet bankare në platformat e vetë-shërbimit.
OTP Bank ofron falas shërbimet bankare në platformat e vetë-shërbimit. Në këto ditë që kërkojnë kujdes të veçantë nga të gjithë, çdo mendim dhe veprim shkon […]
Banka otp, OTPCash Web, transferta, leter kredi,
COVID-19 : LE TË MBROJMË VETEN DHE TË TJERËT!
Banka otp, pagesa, fatura, IBAN, interviste
Viti i ndryshimeve të mëdha në OTP Bank
"Në strategjinë tonë të zhvillimit, klienti është në qendër, prandaj në OTP Bank ofrojmë kredi të ndërtuara mbi nevojat e klientëve tanë." LILJANA SHKODRA Drejtore e […]
Banka otp, pagesa, fatura, IBAN, obligacione thesari, kembim valutor,
Programi me RCGF për financimin e kredive
Marrëveshja ka për qëllim të krijojë më tepër lehtësi në procesin e kredidhënies për një segment biznesesh dhe tregjesh rurale. Banka OTP Albania bëhet pjesë e […]
Banka OTP , kredi, kredi konsumatore, kredi Mini-Express, kredia Universal, Overdraft, kredi Agro
Grupi OTP dhuron 500,000 Euro!

Grupi OTP njoftoi kontributin personal në shumën 500,000 Euro për lehtësimin e dëmeve dhe në ndihmë të njerëzve të prekur nga fatkeqësia natyrore.   Le të […]

OTP Bank Albania sjell një koncept dhe imazh të ri korporativ
"Miliona mundësi dhe kufijtë nuk ekzistojnë! E zbulojmë madhështinë dhe e përkrahim atë! Ne jemi OTP Bank dhe ti, ke lindur për gjëra të mëdha!" JONILA […]
Banka otp, OTPCash Web, transferta, leter kredi,
Një vizitë e veçantë dhe domethënëse! Banka OTP Albania mirëpret Ministrin e Punëve të Jashtme dhe Tregtisë të Hungarisë, Z. Péter Szijjártó!
Nje vizite e vecante dhe domethenese! Banka OTP Albania mikepret Ministrin e Puneve te Jashtme dhe Tregtise te Hungarise, Z. Péter Szijjártó! Banka OTP Albania mikëpriti […]
Banka otp, OTPCash Web, transferta, leter kredi,
Shumë më tepër se një degë… Brandi OTP prezent në zemër të Tiranës
Banka OTP Albania përuroi dje, në dt 23 tetor 2019 degën më të re në Rrugën Ismail Qemali, Zona e ish-Bllokut në Tiranë, pranë kryqëzimit me […]
Banka otp, OTPCash Web, partnership, transferta, leter kredi,
OTP Bank është duke kërkuar partnerë të rinj për startup!
OTP Bank është duke kërkuar partnerë të rinj për startup! Budapest, 14 Tetor 2019 - OTP Bank hap edicionin e tretë të programit të partneritetit ndërkombëtar […]
Banka otp, OTPCash Web, transferta, leter kredi,
Banka OTP Albania inauguron degën e re! Një standard i ri në Shqipëri!
Banka OTP Albania njoftoi hapjen e degës së saj më të re në Tiranë si pjesë e planit të saj ambicioz të zgjerimit për të arritur […]
Drejtori i Përgjithshëm i Banka OTP Albania, Z. Bledar SHELLA
Banka OTP Albania – Një bankë ambicioze për zhvillimin e tregut bankar shqiptar
Drejtori i Përgjithshëm i Banka OTP Albania, Z. Bledar SHELLA, në një intervistë për Revistën Bankieri, ndan me lexuesit synimet e bankës të cilën ai drejton. […]
Banka OTP Albania
Banka OTP Albania i bashkohet programit të BERZH për Lehtësimin e Tregtisë, ndarjen e riskut si dhe financimin e Korporatave dhe bizneseve të mesme

Banka OTP Albania bëhet pjesë e programit të BERZH për Lehtësimin e Tregtisë nëpërmjet një marrëveshje bashkëpunimi të nënshkruar sot në datën 03 maj 2019. Marrëveshja […]

Bledar Shella: Do të jemi shumë aktivë në kredidhënie
Z. Bledar Shella: Do të jemi shumë aktivë në kredidhënie
Drejtori i Përgjithshëm i Banka OTP Albania, Z. Bledar Shella, në një intervistë ekskluzive për Revista Monitor, tregon mbi risitë në sistemin bankar në Shqipëri dhe […]
Dr. Sándor Csányi: OTP synon të bëhet banka më e madhe në tregun shqiptar
Dr. Sándor Csányi: OTP synon të bëhet banka më e madhe në tregun shqiptar
Dr. Sándor Csányi, Kryetar dhe Drejtor i Përgjithshëm i OTP Bank, ishte i kënaqur, teksa prezantoi hyrjen zyrtare të OTP-së në Shqipëri, përmes blerjes së 100% […]
OTP – Rrjeti i suksesshëm bankar tashmë edhe në Shqipëri
Së shpejti, zgjidhje dhe shërbime të reja financiare për klientët shqiptarë Grupi Bankar OTP, një ndër ofruesit më të mëdhenj të shërbimeve financiare të pavarura në […]
Shitja e paketes
Société Générale njofton shitjen e paketës së saj kontrolluese të aksioneve në Société Générale Albania tek OTP
Njoftim për shtyp Société Générale ka hyrë në marrëveshje për të shitur paketën e saj kontrolluese të aksioneve në Société Générale Albania (SGAL) tek OTP Bank. […]