Klientet VIP

Klientet VIP

Banka Societe Generale Albania beson se ndjesia e të qenit i veçantë duhet të fillojë që në momentin e parë që ju na vizitoni !

  • Për degën tonë VIP, në katin e pestë të Kullave Binjake ju do të jeni më shumë se një klient. Do të jeni një mik.

  • Do të përjetoni standarde të reja mikpritjeje, luksi dhe komoditeti.

  • Dega jonë VIP ofron për klientët një paketë të plotë produktesh bankare me kushte preferenciale dhe të përshtatuara më së miri nevojave të tyre.

Bëhuni pjesë e grupit ndërkombëtar Societe Generale dhe përfitoni nga ekspertët më të mirë të bankës sonë, të cilët do t’ju ofrojnë cilësinë më të mirë, privatësinë, sigurinë dhe zgjidhjet më të përshtatshme për nevojat tuaja bankare.
Cilësia e shërbimit dhe përkushtimi ndaj nevojave tuaja, janë prioriteti ynë. Zbuloni të gjitha avantazhet e një marrëdhënieje të privilegjuar bankare.