Ekipi ynë

OTP Bank Albania Kontakte – Departamenti i Tregjeve Globale

Emri                                Pozicioni                                      Nr. cel                                   Email


Erjon Tace                       Drejtor                                  +355 44 53 8311           erjon.tace@otpbank.al


Naglent Goro    Përgjegjës i Sektorit të Shitjeve      +355 44 53 8323           naglent.goro@otpbank.al


Ujeza Gaçaj            Specialiste e Shitjeve                  +355 44 53 8315          ujeza.gacaj@otpbank.al

*Për çdo problematikë tjetër lidhur me produktet dhe shërbimet e ofruara nga Banka, ju lutem telefononi Qëndrën e Shërbimit të Cilësisë në numrat e mëposhtëm.

Tel: 08004848 (pa pagesë)

Mob: +355 68 (69) 40 12 121