Rigers Kaso

June 19, 2020
OTP bank

Porta hyrëse për në Tiranë, inaugurohet dega e re e OTP Bank Albania!

April 21, 2020
banka OTP, pagesa, fatura, online banking

Intervistë me Z. Dritan Gucaj

May 3, 2019
Banka OTP Albania

Banka OTP Albania i bashkohet programit të BERZH për Lehtësimin e Tregtisë, ndarjen e riskut si dhe financimin e Korporatave dhe bizneseve të mesme

Banka OTP Albania bëhet pjesë e programit të BERZH për Lehtësimin e Tregtisë nëpërmjet një marrëveshje bashkëpunimi të nënshkruar sot në datën 03 maj 2019. Marrëveshja […]