Arritjet tona

Në OTP Bank, ne përpiqemi të jemi Banka më e Mirë, duke punuar me pasion dhe dëshirë çdo ditë për të sjellë ndryshim pozitiv në punë, në komunitetet tona, dhe në mjediset ku operojmë. Përgjatë këtyre viteve, përpjekjet tona nuk kanë shkuar pa u vënë re:

Euromoney
Arritjet tona
Arritjet tona
Anual bank award

Ndihemi të nderuar që jemi përzgjedhur nga disa organizata dhe publikime të shkëlqyera në fushën ku punojmë. Duke u përqëndruar në shumë pjesë të ndryshme të biznesit tonë, këto çmime nxjerrin në pah disa nga arritjet të cilat na mbushin me krenari.